Folk pevačica Stoja Novaković dobila je sina Milana kada je imala samo 17 godina.

Ipak, tada nije ni slutila da će je zadesiti velika tragedija i da će ostati bez muža. On je poginuo, a Stoja sa detetom ostala na ulici.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka koga sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina Milana sam rodila u sedamnaestoj godini i ubrzo počela da nastupam s jednim bendom, uz saglasnost supruga. Ta idila je trajala do moje 19. godine, kada se desila ta nesreća, onda je sve krenulo naopako – ispričala je ona.

Kako je rekla, porodica njenog muža je nije volela, a nije bila u dobrim odnosima ni sa svojom porodicom koja se nije slagala sa njenom ranom udajom.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zmijanchev

 

– Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje prijateljice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednji komad hleba – izjavila je tada Stoja.

Ona je sina uspela da izvede na pravi put i on danas radi u psihijatrijskoj bolnici i ima dvoje dece.

(Alo)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".