Miljana je ispričala o nedavnom, slučajnom susretu sa Marinkovićem.

- Sticajem okolnosti sam se srela sa dotičnim. Pitanja nemam jer odgovor sigurno neću dobiti, jer ga ni u emisiji nisam dobila kad sam bila gost pošto nije smeo u oči da me pogleda, trčao je po studiju. Niko se ne plaši, ni na kraj pameti nikome nije to što priča dotični. On je svakog dana posle završetka Zadruge zvao Željka na video poziv, a posle rođendana, kad je Miljana Kulić bila iskrena kod Darka Tanasijevića, Ivan nije pozvao do 8. avgusta - istakla je Kulićeva, na šta se voditeljka nadovezala pitanjem:

- Da li si zvao Željka? - pitala je Ivana voditeljka Ana Radulović.

- Isključili su mi telefon - pravdao se on.

- Znači nisi - zaključila je voditeljka.

- Onda novinari zovu moju majku i šta, je l' ona trebala da laže? Ona je rekla da se Ivan od rođendana nije čuo sa Željkom 11 dana. Željko nas voli najviše na svetu, zavoleo je Ivana i spominjao je svaki dan tatu, ali kad tata 10 dana nije pozvao nijednom i posle intervjua pozvao 11 dan. On je rođendan napustio jer su ga Beka 1 i 2 čekale - otkrila je Miljana, a onda saopštila svoju odluku:

- Ja sam majka i on nikad neće videti dete u životu posle onih monstruoznih reči. Željko kad poraste ako bude želeo, onda će ga viđati - zaključila je Miljana Kulić, a ceo skandal u emisiji pogledajte u snimku u okviru teksta.

BONUS VIDEO: