Kako izgleda njihovo druženje videli smo u više navrata kada je glumac na svom Instagram profilu delio slike sa najmilijima.

Foto: Printskrin/Instagram/milanvasic_official

 

 

Jednom prilikom videli smo Milanovog oca za koga mnogi kažu da neverovatno liče, a sada i kako izgledaju sestre Milana Vasića.

"Moje prelepe sestrice. Mada ni ja nisam za bacanje“, našalio se glumac u opisu fotografije koja je oduševila njegove pratioce koji kažu da su sestre Milana Vasića zaista prave lepotice.

Inače, Milanova mlađa sestra Milena udala se pre 12 godina za fudbalera Milana Ilića koji igra za jedan klub u Portugaliji. Najpre su se venčali u manastiru, a potom je proslava upriličena u kragujevačkom restoranu "Ženeva“.

 

 

- Prelepo sam se proveo, svirao je "Tropiko bend“, a i ja sam otpevao nekoliko pesama pred kraj slavlja. Mladencima sam dao novac umesto poklona.

Posle venčanja, moja rođena sestra i njen suprug otputovali su u Portugaliju, gde on igra fudbal, pa im je to kao medeni mesec. Inače, moja sestra je promenila prezime i uzela je suprugovo, sada se preziva Ilić – ispričao je tada glumac.

BONUS VIDEO: