Deniz je primljena u Urgentni centar, ali je posle jedan sat iza ponoći puštena sa povredom ruke. Bolovi su bili veliki, a dežurni lekari su ustanovili kontuziju lakta i nadlaktice. 

Deniz se na proslavi prijatelja zabavljala, a potom joj je prišao nepoznat čovek u alkoholisanom stanju. Starleta ga je odbila, ali on je bio uporan, pa je kasnije fizički nasrnuo na nju. 

Foto: ATA images

 

- Deniz je bila na rođendanu jednog svog prijatelja ovde na splavu, uživali su, veselili se, igrali i pevali... Ma, sve je bilo u najboljem redu, da bi u jednom trenutku jedan muškarac, kojeg zapravo niko nije ni primetio, ustao i krenuo ka njoj kako bi je startovao. Međutim, njoj se to nije dopalo jer je taj nepoznati momak bio pijan i nije želela da ima bilo šta sa njim, pa ga je najnormalnije rekla da nije zainteresovana. To je probudilo nešto životinjsko u njemu, počeo je da je psuje i da joj preti, a zatim ju je udario po nogama i uhvatio za ruku i žestoko je zavrnuo, mislio sam da će je otkinuti! Ona je vrištala, svi smo odmah skočili da sklonimo manijaka, ali smo reagovali prekasno, jer nakon što smo ih razdvojili, Deniz je i dalje kukala na sav glas jer uopšte nije mogla da pomera ruku. Odmah smo pozvali Hitnu i policiju, koja je brzo reagovala, a ona je završila u Urgentnom, gde su joj odmah uradili rendgen gornjih ekstremiteta. Sva je izlomljena, od bolova ne može da dođe sebi - kazao je za Republiku dobro upućeni izvor u nemili događaj.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: