Marina je poznati autor brojnih pesama koje su pevali naši pevači. Ona se razbolela, pa je poslednje dane provela u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je 14. septembra 2021. Tada joj je iznenada pozlilo, pa je stavljena i na respirator, a takođe je bila pozitivna na korona virus. Na samom početku 2018. godine joj je otkriven maligni tumor dojke, posle čega je operisana.  Marina je sa dugom bolesti vodila bitku, a preminula je pre godinu dana. Ostavili su je da počiva pored starijeg sina Miloša Miše Radulovića na Novom groblju. Posle 15 meseci je na istom mnestu sahranjen Milan Laća Radulović koji je imao samo 36. godina kada je preminuo.  

Foto: N. Fifić, Jutjub printskrin/ Tvrda Priča /Nešto Drugačije

 

Na grobu majke i sinova nalazi se ikona Bogorodice sa detetom, koja je simbol najveće ljubavi i povezanosti u hrišćanstvu – ljubav majke i deteta, a pretpostavlja se da je upravo Marina donela ovu ikonu na grob svog sina onda kada je bez njega ostala.

Porodicu Radulović pogodila je velika nesreća, a sva zla Marina je predvidela u svojim pesmama koje su je proslavile. Prva tragedija došla je od sina Miloša koga su pokušali izvući iz kandži narkotika, ali nisu uspeli. Jedno jutro, dogodilo se ono čega se Marina pribojavala. 

Foto: Milena Anđela

 

-Prsti su mu već bili modri, ne znam šta se dogodilo. Ne znam da ima nešto gore nego kad zateknete svoje dete kako nepomično leži krevetu- ispričala je kasnije i priznala da nije htela da vidi rezultat obdukcije. Od tuge je dobila rak i to je otvoreno govorila. Rak je i odneo sa ovog sveta, a Laća, umetnička duša, nije mogao da prihvati smrt majke, pa joj se pridružio 15 meseci kasnije. I ponovo decembar.

(Kurir)

BONUS VIDEO: