Katarina Kaja Ostojić muzikom se bavi profesionalno od 2006, kada je objavila album "Neznanka" i tako se predstavila javnosti. Ali malo je poznato da je upravo ona trebalo da bude pevačica grupe Đogani nakon što je bend napustila Slađa Delibašić i razvela se od Đoleta.

Ostojićeva se tada o svemu dogovorila s Đoletom i skoro da su počeli saradnju, da bi se on u poslednjem momentu predomislio i ponudio Vesni Trivić da ona bude pevačica. Ostalo je poznato.

Sa ove distance Kaja smatra da bi ona i kao muzički izvođač, ali i sa emotivne strane, bila dosta uspešnija da je postala pevačica grupe Đogani i da je kojim slučajem, baš kao i Vesna, kasnije s Đoletom stupila u brak. O tome je govorila pre nekoliko dana u emisiji "Ami DŽi šou", gde su je voditelji pitali da li joj je žao što nije postala deo Đoganija.

Foto: N. Skenderija

 

 

- Da, previše mi je žao. Da sam ja postala pevačica te grupe, bila bih udata za Đoleta i sad bi neko definitivno brinuo o mojoj karijeri i o meni jer sam ja sama brinula i o karijeri i o sebi. A da sam s njim, ne bih imala pauze i probleme koje sam pravila - rekla je pevačica kroz smeh.

Na te Kajine reči Đole je imao spreman odgovor.

Foto: ATA Images

 

 

- Mislim da da. Ona je bila u to vreme najbolja. Lepa i mlada, baš sam pratio njen rad, bio sam oduševljen njom. Međutim, tada se pojavila Vesna i ja sam nju izabrao. Takvi umetnici koji znaju samo da pevaju, njima fali čovek koji će da ih vodi kroz život. Kaja je dobra pevačica, nema tu šta. Da je stvarno bila sa mnom, ona bi bila pažena i mažena i dobra kao Vesna jer, iako ja kontrolišem Vesnu, isto tako joj dajem prostora da se sama izgradi - kazao je on i dodao da je s nesuđenom članicom svoje grupe u sjajnim odnosima.

- S Kajom kad se sretnem, uvek se lepo ispričamo. Poznajemo se dugo, znam i njenu porodicu, tako da, eto, zahvaljujem joj se na ovom komentaru, šta drugo da kažem - poručio je Đole.

(Kurir)

BONUS VIDEO: