Jelena Karleuša gostovala je na jednoj domaćoj televiziji gde je govorila o svom koncertu i novim albumima, ali i estradi u poslednjih nekoliko godina.

Foto: K1 printskrin

 

Tom prilikom je rekla da je publika prinuđena da sluša "treš muziku iz 2001" koja im se servira i da takvi pevači brzo budu zaboravljeni. Spominjala je nove generacije te se tu pronašao i mladi reper Nući koji se njom ušao u rat zbog provokacije, a ovoga puta je i Ceca Ražnatović imala šta da kaže.

FOTO:ATA

 

Ceca se na koncertu Aleksandre Prijović pojavila i u izjavi za medije je indirektno odgovorila na prozivke Karleuše upućene mlađim generacijama:

- "Došla sam da podržim ovu treš muziku što narod obožava i da budem kao 2001." - rekla je ironično i tako ispisala nastavak istorije u njihovom, sada već, epskom sukobu.

Foto: printrskrin/tviter/karleušastar

 

Jelena Karleuša je na svom Instagramu brutalno uzvratila i odgovorila na indirektni odgovor koleginice sa kojom godinama ne razgovara.

- Neka neko kaže nesrećnoj Ceci da pod treš muzikom iz 2001. nisam mislila na Piju nego na onu što p*** dva k****. Ali mi je prezabavno što je ona prepoznala Priju u mojim rečima. Bitno da pomno prati moje intervjue, ni ja se ne bih setila da sam rekla 2001. Priji čestitam i želim joj da izbegne "Maja B sindrom" kada te publika prvo hajpuje pa zaboravi. To Srbi obožavaju da rade. To će teško biti sa ovim Anastasija R - X faktorom - napisala je Karleuša.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".