Zvezda Kardašijan rijalitija našla se na udaru kritika Beci DŽonson koja dizajnira za Products Ltd i koja tvrdi da je Kajli preuzela njene ideje i iskoristila ih kako bi zaradila s novoobjavljenom modnom kolekcijom. Ona je na svojim društvenim mrežama objavila oštri komentar o Kajli, tvrdeći da se guši u dugovima dok starleta zarađuje od njenog rada.

Foto: Profimedia

 

- Poslali smo mejl Kajli i celom njenom timu @products.ltd. koncept i jezik i linijski list pre 6 meseci. Zanimljiv koncept Kajli... Zanimljivo. Hvala na supotpisu. Je**š tvoju podršku - glasio je komentar. 

Ogorčena dizajnerka zatim je podelila sliku na kojoj su se videle pojedinosti u proračunskoj tablici u vezi s otplatom studentskog kredita. Na fotografiji se vidi da je dužna 48,294.43 funti. Dizajnerka, koja radi kao stilista i kreativna direktorica te je povezana s brendovima, uključujući Luisa De Javiera i Balenciagu, zatim je nastavila sa svojim napadima.

- Buljim u svoj studentski dug. Naradila sam se za ovo. Kao i mnoga druga deca iz radničke klase koja su se namučila.

Beci je naknadno objavila članak o lansiranju Kajlinog brenda dodajući emotikone srednjeg prsta preko objave. U posljednjoj objavi podelila je snimak telefona poruke od kolege korisnika društvenih mreža koja je glasila: "Čekaj seko...zašto me naslov podseća na koncept Products Ltd. ?!!!! Jesi li to mislila ili ja grešim?".

Kajli se ne oglašava o optužbama, ali je za The Wall Street Journal razgovarala o svom novom poslovnom poduhvatu.

- Kreativno imam tako snažnu viziju o tome kako želim izgledati i što želim raditi i što želim nositi. Zaista mi niko ne govori što da radim - istaknula je.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".