Pas pod imenom Beki, kojeg su nedavno fitnes bliznakinje udomile, pa vratile u azil, te su naišle na veliku osudu javnosti, sada je konačno pronašao svoj pravi dom.

Foto: Printscreen Tiktok / sasalazazimnica

 

"Nijedan pas ne zaslužuje da bude spašen sa ulice, pa odbačen na najsuroviji mogući način. Baš takva sudbina je nažalost snašla jednog psa. Pre nego što sam krenuo u Srbobran u azil, razmišljao sam da li postoji neko bolje mesto za život jednog psa od jednog vojvođanskog salaša. Svež vazduh, ogromno dvorište, a kad dođe zima pa naravno da će biti mesta pored naložene peći. Nažalost pored mog psa Lea sada ima mesta.

@sasalasazimnica

Beki sa Salaša, dobro došao u svoj novi dom! Obećavam da te nikada nećemo napustiti. <3 ♬ original sound - Sa salaša I Domaća Hrana

Do skoro je Lara bila sama sa njim i stvarno zašto su tako kratko sa nama? Leo sada ćeš imati vernog druga ne sumnjam da ćeš mu pokazati baš baš svaki kutak salaša. A ti, Beki, dobro došao u svoj novi dom. Sudbina ti do sad nije išla na ruku, ali obećavam ti ovde si siguran i ja te nikada neću napustiti. Nisam siguran da li si nekada jeo domaću šunku? Beki sa Salaša, vreme je da konačno uživaš u životu".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".