Stojanka Novaković Stoja je na jednom privatnom veselju atmosferu dovela do usijanja, pa su gosti krenuli da "bacaju" pare na nju.

Foto: ATA images

 

Stoja je inače poznata kao neko ko pravi odličnu atmosferu, pevajući i svoje, a i pesme drugih kolega te je na njenim svirkama uvek gužva i vlada jako dobra energija.

U poslednje vreme se često na društvenim mrežama mogu naći snimci sa njenih nastupa koji svedoče o energiji koja vlada kada se "Kraljica splavova", kako vole fanovi da je nazovu, lati mikrofona.

I ovog puta društvene mreže su se usijale kada je isplivao jedan takav snimak gde Novakovićeva peva pesmu svog pokojnog kolege Sinana Sakića "Trezan" dok gosti u totalnom delirijumu bacaju novac na nju i oko nje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Express (@express.ba)

 

Novca je bilo toliko da pevačica nije postizala da ga pokupi, pa su joj u pomoć pritekli i sami gosti koji su ubacivali pare u kesu.

Podsetimo,Stojanka je nedavno raspametila svoju publiku kada je otpevala veliki hit Senidah "Replay", snimak je postao viralan, a ona je dokazala još jednom koliki je profesionalac i da može da otpeva svaki žanr. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".