Okruženi svojim najmilijima, s nestrpljenjem su se zavetovli - 1. juna, bio je to ujedno i rođendan voljene bake. NJihovi prijatelji pomenuli su da se par radovao dobrom provodu nakon što su prošli kroz dva uzastopna gubitka, među kojima je bila i smrt mladinog oca.

Očiju ispunjenih snovima o zajedničkoj budućnosti, DŽoni Mae i Toraze iz Omahe u Nebraski stali su zajedno pred oltar, gde su pred sveštenikom hteli pred svima da potvrde svoju ljubav.

- Bio je to najsrećniji dan u Torazeovom životu. Samo sam mogla da vidin osmeh na njegovom licu i koliko je bio srećan - komentarisala je Monika Miler, koja radi sa DŽoni.

DŽoni Mae ima posebno mesto u lokalnoj zajednici, bila je direktorka organizacije ECO Supportive Living za pomoć osobama sa invaliditetom i starijim osobama.

Foto: Profimedia

 

- Nije važno koliko je sati ili kolika je potreba, ona je uvek voljna da pomogne - naglasila je jedna od njenih koleginica.

Bio je to njen veliki dan, dan o kojem je DŽoni maštala otkad je bila devojčica. Svi su se okupili u crkvi kako bi svedočili posebnom trenutku para. Nakon što je ceremonija završena, par je izašao napolje da pozira za venčane fotografije.

Međutim, iznenada je Torazeovo srce prestalo da kuca. Sa samo 48 godina, tragično je izgubio život.

- Srce mu je stalo u 4:35, samo sat vremena nakon što je ceremonija počela - objasnili su.

Foto: Profimedia

 

NJegova novopečena supruga ostala je sa strašnim osećajem tuge, njihova zajednička budućnost nestala je u sekundi.

- Udala se i postala udovica u roku od sat vremena - komentarisao je porodični prijatelj.

DŽoni Mae posvetila je svoj život pomaganju drugima, s posebnim ciljem zaštite najugroženijih članova zajednice.

- Samo želim da je zajednica uz nju i da je svi mi podržimo na isti način na koji ona to čini svakodnevno - rekao je jedan od prijatelja.

Tragični događaj ostavio je DŽoni slomljenom, ali njeni prijatelji joj pomažu i rade sve što je u njihovoj moći da joj pruže podršku na bilo koji način.

BONUS VIDEO: