Jelena Karleuša izjavila je da vodi bitku sa zdravljem. Reč je o devijaciji nosa, zbog koje ne može da diše. Ipak, zahvaljujući ovom problemu, pevačica ima specifičnu boju glasa. 

- Boja glasa je nešto što je u mom pevanju vrlo prepoznatljivo i posebno. Boja glasa, tehnika vokala i disanja, sve je to ono po čemu se ja razlikujem od drugih. Jedan od najbitnijih faktora za takvo pevanje je devijacija moje nosne pregrade. Ona je u mom slučaju ekstremna i ja uopšte ne koristim nos za disanje - rekla je Karleuša, a za disanje koristi usta: 

- To je dovelo do specifičnog načina, boje i ekstremno visokih tonova koje mogu da proizvedem. Neprestano otvaram usta kako bih disala, kao riba. U mom slučaju ribetina! - našalila se ona, pa spomenula operaciju.  

Foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

 

 

- Operacija nosa je nešto što nikada nisam smela da uradim iako mi pevanje i igranje bez pravilnog disanja opterećuje srce i oduzima snagu - zaključila je diva na svom Instagram profilu. 

Podsećanja radi, nedavno je Jeleni pozlilo na nastupu, a lekari su je savetovali da odustane. Iako je imala neverovatne bolove, pevačica je izdržala do kraja jer nije želela da izneveri fanove.  

BONUS VIDEO: