Iskra je ocu Voji podarila unuku Ines, a sa ocem se viđa, neguje odnos, ali svojevremeno je otkrila da je to ipak daleko od savršenog.

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca - rekla je pre nekoliko godina Iskra za domaće medije, a prenosi "Stori".

Foto: Arhiv Novosti

 

 

Podsetimo, Voja Brajović oženio je najpre svoju ljubav iz detinjstva, LJiljanu, sa kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja je kasnije oženio 23 godine mlađu koleginicu glumicu Milicu Mihajlović sa kojom ima sina.

 

 

O njegovom drugom braku Iskra je svojevremeno rekla sledeće:

- Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".