Pesma "Ne računaj na mene" izazvala je pravu buru na muzičkoj sceni kada su je Ceca Ražnatović i Maja Berović prepevale i snimile svoju verziju koja je podigla veliku prašinu.

Foto: ATA images

 

Sada se oglasila i pevačica Zorica Marković, koja nije krila oduševljenje ovim hit rimejkom, pa je prokomentarisala i to što Mira Škorić negoduje to što je Ceca oplemenila pesmu u novom ruhu sa Berovićkom.

Foto: Jutjub printskrin/RTS Koncerti - Zvanični kanal

 

- Meni je muka od toga, ja te vesti samo preskočim. Ja to ništa ne razumam. Pa, šta ako su snimile? I treba da se obrađuju pesme, da se obnavljaju, kakve to veze ima? Ja nemam ništa protiv da moje pesme bilo ko obradi, snimi kaver, pa neću ih u grob poneti! Neka se pevaju, neka žive... Produže vek trajanja toj pesmi, čemu frka i galama? - bila je jasna Zorica za Star, pa nastavila o Miri Škorić:

Foto: ATA images

 

- Ne znam stvarno, ja ti kažem moje mišljenje, ne razumem zašto da se bilo ko ljuti? Ova omladina peva na nastupima naše pesme, je l' tako? Pa, koja je razlika da ih presnimi? Ti ako si ostavio pečat, svi znaju da je to tvoja pesma. Nemam problem sa tim, neka pevaju i neka snimaju ko šta hoće.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".