Jelena Karleuša se oglasila na društvenoj mreži Instagram, te se prisetila sahrane njene bliske saradnice i prijateljice Marine Tucaković, kada je lično ona i rekla pokojnom Milanu Laći Raduloviću da se Svetlana Ceca Ražnatović nepozvana pojavila na sahrani.

Foto: ATA images

 

 

- Užasno je to što se jedini preživeli član ove porodice, pod nadimkom Futa, slizao sa Svetlanom Ražnatović iako joj je bio strogo zabranjen pristup na Marininoj sahrani, a njegov sin Laća je nju kao i Arkana prezirao. Kada je Marina umrla, Laća je dao javno saopštenje u kom izričito zabranjuje prisustvo Arkanove udovice na sahrani. Sećam se da se ona ipak krišom pojavila, novinari je nisu prepoznali jer se prerušila u osobu koja prosi po groblju (ili je meni tako delovala). Sve u svemu, kada sam htela da joj u prolazu dam 500 dinara, prepoznala sam je i o tome sam obavestila Laću, koji je poludeo od besa - otkrila je Jelena.

Foto: ATA images

 

 

- Malo potom, Laća je izgubio život, a poslednju poruku u telefonu, napisao je iz Izraela meni. Da. Meni. Šta je trebalo Futi, da se prikloni nekome, koga je njegov sin mrzeo i u koga se Marina životno razočarala, ostaje da se vidi - napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: