Pevačica ističe da se Marija uživela u ulogu gazdovanja i da svima naređuje u kući: 

- Ona je u fazonu Nova godina je tada, kiti se jelka tada, raskićuje se pet dana posle. Ona je kao Hitler stroga. Sve određuje i meni i svima oko sebe. Zovemo je gazdarica jer nam svima gazduje. Baš se uživela, malo previše. Našla, pa zašla. Ja kažem da joj je upalo sekirče u med. Majke mi - Marija je čak uspela da namene sve stavove i njihovom ocu Radetu. 

- Svi je slušamo. Kako gazduje meni, tako je počela da komanduje momku, tati, drugaricama. Svima. Nekako je doživljavamo kao da ima kredibilitet, autoritet. Kao Saša Popović ili Žika u Grandu. Svi je mi slušamo, gledamo je kao Boga - iskrena je ona.

O pesmi koju je trebala da snimi sa bratom, Nenad je rekao da nije sa njom razgovarao na tu temu. Inače, pesma treba da peva o ljubavi sestre prema bratu: 

- Ja sam nešto pročitao na internetu, nisam pričao sa njom još na tu temu. To nije prvu duet o kome pričamo, prvi je ona odbila, drugi ja, ovaj treći postoji neka igra reči otac i sin i to mi je bilo odbojno. Kako sam radio oko praznika, jedva sam čekao da odmorim i da se ne javljam na telefon i desilo se da nisam odgovorio, a to je najnormalnije jer ne javlja se ni ona meni nekad deset dana, što ne zameram, normalno - rekao je on za Grand i dodao:

- Mislim da je malkice burnije reagovala, ja ne smatram da je izdaja ako se meni ne svidi pesma i neću da je snimim. Ako se pojavi neka koja mi se svidi, naravno da ću da snimim jer mi je ona draža od svih pevača, ali mi se pesma nije svidela. To što se ona naježila ja nju, ne delimo mišljenje, ona je najavila da je me nije ni pitala, ali je to bilo prevremeno. Ne mora to da bude neka tema gde smo se mi rastali, može neka veselija - završio je Nenad.

(Grandonline)

BONUS VIDEO: