Film "Nedelja" o DŽeju Ramadanovskom obara sve rekorde gledanosti, a uloga koja je posebno privukla pažnju janovsti je uloga Nine koju tumači mlada i talentovana glumica Maša Đorđević.

Maša je sada gostovala u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti gde je pored zanimljivih anegdota sa snimanja filma "Nedelja" govorila i o svom detinjstvu i odrastanju.

Foto:D.Milovanović

 

 

Glumica je otkrila da je kao mala bila veoma živahna i nestašna, pa je tako jedan njen nestašluk doveo do ozbiljne povrede:

- Bila je zima, a tata me je odveo na sankanje na Kalemegdan, tada mi je i rekao da se ne penjem tamo kuda idu sanke, već sa druge strane, ja ga nisam poslušala i mislila sam da će me ljudi zaobići. Sanke su me udarile, ja sam pala i napravila dva salta tokom pada, bila sam bez vazduha, ljubičasta u licu... započela je priču Maša u emisiji "Bindž".

Kako se završio ovaj Mašin nestašluk možete pogledati u videu ispod i na našoj Jutjub platformi.

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi, a ceo intervju sa Mašom Đorđević pogledajte na našoj video platformi ili na Jutjub kanalu Novosti.