Zlata Numanagić je stekla veliku popularnost "Srećni ljudi" i "Otpisani". U jednom trenutku se odselila u Ameriku i živela na relaciji Amerika- Srbija. 

- U toku serije sam se ja preselila u Ameriku, pa sam dolazila. Meni je tamo bilo lepo jer sam bila srećna. Kolege su me optuživale: "Ti, Boga ti, kao da si u Pančevu. Dolaziš iz Amerike u Beograd i obrnuto - ispričala je Zlata gostujući pre nekoliko godina u "Jutru na Prvoj".

Foto: ATA images

 

Zlata se jedno vreme bavila ugostiteljskim poslom u Albaniji: 

- Prijateljica i ja smo jedne godine otišle na letovanje u Albaniju i sledeće godine, to je bilo leto 2016, samo to jedno leto, nas dve smo držale tamo restoran. Videle smo da tamo ima potencijala. Iznajmile smo restoran, to je jedno veličanstveno iskustvo, divno smo se provele. Međutim, ja sam perfekcionista i imala sam stres da sve bude kako treba, tako da nikad više ne bih bila sa te strane. Ali srećna sam što sam i dalje radoznala i što želim da istražim nove stvari - otkrila je Zlata.

Meštanima je bilo čudno što je glumica u njihovom kraju otvorila lokal: 

- Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na jutjubu videli snimke iz "Otpisanih" i "Srećnih ljudi", nisu mogli da veruju. Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana. A kad je krajem avgusta u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kad sam bila na naslovnim stranama, rekla je tada za Gloriju.

BONUS VIDEO: