Maja Marinković potkačila je Miljanu Kulić zbog operacije želudca. Ujedno ju je i nazvala mečkom i imala je primedbu za njeno majčinstvo. 

O svemu ovome govorila je Miljanina majka Marija za Pink. rs:

- Pa dobro, svi operišu želudac da ne bi bili debeli i da bi bili zdravi, jer zna od debljine da odu holesteroli, trigliceridi i tako dalje. Šta je ona operisala?! DŽenet DŽekson, šta je ona operisala?! Samo još nije operisala nokte na nogama. Još to da operiše i onda je tuto kompleto. I sočiva je ugradila. To je nenormalno, u redu neku malu korekciju uradiš na sebi što vidiš, ali ona, katastrofa! Ona se pretvorila u plastiku. Ne znam, ljudi kad pipnu, ono sve plastično. Faca joj je toliko izveštačena da nemam reči. Ne da liči na lutku, nego kao da je balsamovana. 

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

Marija je takođe istakla da Miljana nema prijatelje u rijalitiju: 

- Kog prijatelja?! Miljana nema u rijalitiju prijatelje. Ako je trenutno sa nekim dobra, naiđe period da se i sa njim posvađa, pa naiđe period kada oproste jedno drugom. To je sve tako jer mora sa nekim da se komunicira, ne možeš sam da ideš tamo kao mumija. Mada, ja bih išla sama, ja bih sama pila kafu, sama jela, nikog ne bih pogledala tamo, a ako me neko ne uvredi, jedino to...Ja iako razgovaram sa njima to je nešto vezano za rijaliti, inače me drugo ništa ne intresuje, ni njihovi životi, ni ništa. Neću da ponižavam sebe da sedim s njima, a znam šta mi misle poneki - govori Miljanina majka.

Foto: ATA images

 

 

BONUS VIDEO: