Na malim ekranima Dragana je uvek nasmejana, harizmatična i veoma kulturna, a mnogi se pitaju kakva je zaista, kada se ugase kamere.

To je otkrio njen kolega sa RTS-a Stefan Bendić. Poznato TV lice ističe da ga stalno pitaju kako je sarađivati sa Kosjerinom, a on je dao sjajna poređenja koja pokazuju koliko je zapravo ona posvećena poslu.

Foto: ATA images

 

 

- Odličan sam sa Kosjerinom. To je prvo pitanje na svaku slavu koju dođem. 'Sine super, sport super, ali kakav si sa Kosjerinom, da li je lepa uživo kao na TV?'. To ti je standardno pitanje. Odličan sam njom, pozdrav za moju koleginicu Draganu Kosjerinu. Dragana je otprilike Novak Đoković, ona je ozbiljan profesionalac šta god da radi. Evo primera, Svetsko prvenstvo, Dragana prati sve, gleda sve, priča mi svoje utiske i onda šta ja mislim, šta ona misli. Ona žena se ne bavi time, ali svaka joj čast. Napravila je veliku stvar, jeste radila na Sport klubu, jeste radila tenis, ali to nema veze s tim. Ona je surovi profesionalac, poručio je Bendić u podkastu "Reketiranje".

Foto: ATA images

 

 

Voditelj je govorio i o tome kako je izgledalo odrastati sa Đokovićem kog poznaje odmalena.

- Sad mogu da potvrdim definitivno jer sam ja tad igrao tenis. Tokom bombardovanja su on i Borče svaki dan igrali tenis na Partizanu non-stop. To nije priča i njegova izmišljotina, to ljudi misle, on je igrao. Ne, svaki dan smo igrali na Partizanu. Još je to otvoreno polje, ima 12 terena, svaki dan se igrao tenis po ceo dan. Imali smo dva puta dnevno treninge, znači to je prosto tako bilo. To ga je učvrstilo kasnije u nekim mentalnim stvarima, razmišljanjima, poručio je Bendić.

BONUS VIDEO: