Nakon što se oglasilo Ministarstvo prosvete povodom optužbi da je pevač upao u školu i pretio deci, sada se oglasio i sam Sloba Radanović na društvenim mrežama.

Pevač se oglasio se nakon tvrdnji majke jednog đaka iz Osnovne škole "Milena Pavlović Barili" u naselju Višnjička Banja, da je krajem marta izazvao incident. Posle tvrdnji majke da je Radanović "upao na čas" i vikao i pretio deci u školi, oglasio se i on.

Kako je naveo na Instagramu, po njemu je očigledno reč o šali te je naveo da je "prvi april bio dan pre objavljivanja vesti o incidentu".

Foto: Instagram printskrin/ slobaradanovic

 

 

- Čitam sad vesti gde kažu kako sam ja pretio deci od 10 godina i kako ja njih terorišem. LJudi, prvi april je bio juče, napisao je pevač na svom Instagram profilu.

Foto: ATA images

 

 

O slučaju se oglasilo i Ministarstvo prosvete, koji su kako ističu, obavešteni o incidentu koji se dogodio, kao i da je škola reagovala na pojedinačnu situaciju, a da Ministarstvo prosvete prati postupanje čelnika škole.

- Ministarstvo prosvete je obavešteno o incidentu u OŠ "Milena Pavlović Barili". U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvete će prati postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole, saopšteno je iz Ministarstva.

BONUS VIDEO: