NJegovi mudri saveti daleko se čuju i on je neko ko svoje iskustvo gleda da prenese na što više načina. Javnost ga je upoznala kroz pravoslavlje i česte intervjue o porodici i muško ženskim odnosima.

Foto: Jutjub printskrin/Dok anđeli spavaju

 

Otac Predrag Popović dodatnu popularnost stekao je i na društevnim mrežama gde je popričino aktivan.

NJegova najstarija ćerka Teodora ispričala je u kakvom odnosu je sa ocem i da li je on u stvarnom životu isti onakav kako savetuje druge.

Teodora je podelila video na svom TikToku na kom je pričala o svom tati.

Da li je otac Predrag Popović strog tata ili ipak ne?

- Dosta njih kada ga vidi na internetu kažu da ne deluje strogo, međutim uživo im deluje. Moj otac kao i svaki otac je nekada previše brižan, samim tim tu idu i strahovi da mi budemo bezbedni, da imamo krov nad glavom. Naravno svaki otac treba da brine, moj otac nekada i previše brine to moram da kažem. Nadam se da neće videti ovo. - rekla je Teodora.

- Ume da bude strog i da kaže da nešto ne može, da nešto nije okej, da nije nešto bezbedno. Ja i ne tražim mnogo, ne tražim nešto bespotrebno. Na primer ne tražim svaki vikend da idem kod bake u Vrnjačku banju, pitam jednom mesečno, kada izlazim gledam da se vratim do jedanest ili do ponoći, ne ostajem do tri ujutru. Ali, što se tiče oblačenja tata ne voli kada nosim kratke stvari, mada ne volim ni ja da nosim kratko. Desi se da mi se malo vidi stomak nekad, odmah me uštine i pita "Šta je to tu? Presvuci se odmah" - osmehom je dodala ćerka Predraga Popovića.

 

 

- Morate da znate da sam ja isti otac, pričamo, izgledamo, mimika, sve nam je isto.

Što se tiče momaka Teodora nije želela da otkrije šta joj tata govori i ostavila je da to sami ljudi procene. 

- Tata je strog kada se radi i naučio nas je da bismo dobili nešto to moramo da zaslužimo. Svo troje smo vredni, ali ja sam vrednija od braće. - završila je Teodora Popović.