Modna dizajnerka Melina DŽinović nedavno se razvela od pevača Harisa DŽinovića nakon 10 godina braka.

Đina DŽinović je prvobitno bila u dobrim odnosima sa majkom, pa ju je posećivala u njenom novom domu na Novom Beogradu, a onda su im odnosi zahladneli i otpratila ju je sa društvenih mreža, prenosili su domaći mediji.

Melina i Đina su, po svemu sudeći, izgladile odnose, pa su ponovo u kontaktu, te je naslednica dizajnerke ponovo zapratila majku na Instagramu.

Foto: Instagram printskrin/đinadžinovic

 

 

Melina je, inače, svojevremeno istakla kako su njeni naslednici navikli da ona ne bude uvek kraj njih.

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina tom prilikom.

(Blic)

BONUS VIDEO: