Predstavljanje reizdanja prve ploče Bajage i Instruktora odigralo se u holu RTS-a, a Bajagino obraćanje prisutnima na trenutak su prekinuli pojedinci koji su pravili buku. Muzičar im se obratio održavši malu lekciju kulture i lepog ponašanja.

- Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde? Evo, blizu je napolju da se izađe da se popuši cigara, ili šta već. Nije da sad hoću baš atmosferu neku specijalnu, ali red je da se bar čujemo dobro. Inače, ja ne čujem baš najbolje, tako da, ako ja čujem, onda znači da je buka baš velika - poručio je Bajaga sa bine, i to baš kada je na RTS-u počelo živo uključenje sa promocije.

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a svi su stali na Bajaginu stranu i sa odobravanjem komentarisali njegov gest.

"Bajaga održao čas kulture uživo u programu RTS. Ne vredi, mora ovako. Bravo", komentar je jedna korisnice društvene mreže X (bivši Tviter).

Inače, koncert zakazan za nedelju 21. aprila u MTS dvorani, biće replika nastupa grupe iz 1984. godine, kada su prvi put pred publikom svirali pod nazivom Bajaga i Instruktori. Otvorena je i izložba Bajagine foto-arhive iz 1984. godine i izložba fotografija autorke Goranke Matić, koja je bila i autorka omota ovog čuvenog albuma.

BONUS VIDEO: