Nakon što su pukli brakovi koji su trajali više od 20 godina, kao što je slučaj sa Draganom Mirković i Tonijem Bijelićem, Harisom i Melinom DŽinović i drugima, mnogi su komentarisali njihove situacije.

Kako na društvenim mrežama kruže razni komentari na njihov račun, tako su i brojni poznati dali svoja mišljenja o razvodima. 

Glumac Miodrag Dragičević sada je istakao da je protivnik olakog razvoda, te smatra da je sada postalo "moderno" da brak ne opstaje i da muškarcima i ženama odjednom imponuje da kažu u društvu da su razvedeni.

Foto: ATA images

 

- Mislim da je došlo vreme gde je malo postalo moderno da kažeš da si razveden. "Ja sam razveden muškarac". To je postalo tako, jako nešto. "Ja sam razvedena žena, eto, imam decu". Nekako je to sad postalo kao u, super si, znaš - počeo je glumac gostujući na televiziji "Insajder", pa se zapitao:

- Pa čekaj, gde je ovo da se gaje neki postulati moralni, gde je požrtvovanje? Gde je borba? Gde je tradicija? Gde je tolerancija? Zar nije to u stvari uspeh? Najlakše je reći ne. Mislim, prosto, najlakše je odustati u životu - dodao je on.

BONUS VIDEO: