Drama u zgradi je nastala jer su komšije bacale pomije na Markovu terasu, a on im je uzvratio tako što je bacao jaja. Više njih ga je prijavilo policiji zbog remećenja javnog reda i mira. Priveden je u policiju sa ogrebotinama. Posle privođenja je pregledan u Urgentnom centru, a posle u "Dr Laza Lazarević". Testovi su pokazali da je bio u alkoholisanom stanju. Miljković je u pritvoru proveo 48časa, a juče je nakon višečasovnog ispitivanja pušten.

Luna je bila ljuta. Pre Marka, zadrugarka i pevačica je volela Slobu Radanovića, a pre Slobe Srđana Sarića. Đoganijeva je tada tvrdila da su ona i Srđan bili u ozbiljnoj vezi, a onda se oglasio on i naveo da je njihova veza bila "kratka, neformalna i da nije vredna pomena".

- Izbegavao sam da se do sada eksponiram na ovaj ili bilo koji drugi način i demantujem sve neistine izjavljene od strane učesnice rijalitija. Međutim, kako se nastavlja sa iznošenjem neistina, odlučio sam da na ovaj način demantujem sve što je učesnica rijalitija izjavila, a vezano je za mene, iz razloga što izrečene neistine ugrožavaju i narušavaju moj lični mir i profesionalni status. Moj odnos sa učesnicom rijalitija nije vremenski trajao onoliko koliko učesnica izjavljuje. Veza je bila neformalna i kratka, nakon čega smo ostali u korektnim odnosima - rekao je Srđan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srđan Saric (@srđansaric)

- Veza sa učesnicom rijalitija se desila, kada sam na moju žalost, bio posvađan sa svojom dugogodišnjom, sada bivšom devojkom. Nakon prestanka neformalne veze sa učesnicom rijalitija, nastavio sam dugogodišnju vezu, što ukazuje da učesnica rijalitija i ja nikada nismo bili u ozbiljnoj, pomena vrednoj vezi, da nismo planirali budućnost, kao što ona, učesnica rijalitija, konstantno pominje i naglašava. Nikada nismo živeli zajedno, nikada nikome nisam izjavio da ću je čekati nakon završetka rijalitija, nikada je nisam pominjao nakon okončanja naše neformalne, kratke veze - rekao je tada Sarić.

Na Sarićevom Instagram nalogu možemo videti da uživa u luksuzu, uvek je sređen i voli automobile. 

(Blic)

BONUS VIDEO: