Objavivši sliku nastalu na dan venčanja na društvenim mrežama, mlada je napisala: "Danas je bio moj dan! Uspeli smo, 13 godina zajedno i udala sam se za svog zauvek partnera", piše britanski San.

Na slici mlada nosi dugu lepršavu belu čipkastu haljinu. Međutim, njen suprug izgleda kao da dolazi na potpuno drugačiji događaj i nosi crvenu majicu, pantalone za teretanu i patike.

Deleći objavu na društvenoj mreži Redit, jedan korisnik je napisao: "13 godina zajedno, a on ne može da obuče čak ni lepe farmerke za venčanje."

Foto: Redit printskrin

 

"Uh, jako se trudim da ne osuđujem, ali nakon 13 godina provedenih zajedno pomislili biste da mladoženja može malo više da se potrudi nego da se obuče kao srednjoškolac na putu u teretanu", dodao je neko drugi.

Objavu su preplavili odgovori korisnika, od kojih mnogi takođe nisu bili oduševljeni mladoženjinim odevanjem. Jedna osoba napisala je: "Imam osećaj da ga je molila da je zaprosi bukvalno deceniju i na kraju je pristao tek kad mu je dala ultimatum."

Odgovarajući na ovo, druga osoba je komentarisala: "Bukvalno, bila bih jako povređena da moj partner toliko očito pokazuje da nije uložio ni trunku truda u dan venčanja." Treća osoba je dodala: "Izgleda kao da je samo zalutao sa ulice."

"Ono što on nosi ne bi bilo prihvatljivo ni za odlazak na sastanak. Mrzim to. Mrzim sve to", oštro je pisala još jedna osoba. "Činjenica da je njen odrasli muškarac nosio ovu odeću je depresivna. Ne bih se udala za njega", glasio je još jedan komentar.

BONUS VIDEO: