Објавивши слику насталу на дан венчања на друштвеним мрежама, млада је написала: "Данас је био мој дан! Успели смо, 13 година заједно и удала сам се за свог заувек партнера", пише британски Сан.

На слици млада носи дугу лепршаву белу чипкасту хаљину. Међутим, њен супруг изгледа као да долази на потпуно другачији догађај и носи црвену мајицу, панталоне за теретану и патике.

Делећи објаву на друштвеној мрежи Редит, један корисник је написао: "13 година заједно, а он не може да обуче чак ни лепе фармерке за венчање."

Фото: Редит принтскрин

 

"Ух, јако се трудим да не осуђујем, али након 13 година проведених заједно помислили бисте да младожења може мало више да се потруди него да се обуче као средњошколац на путу у теретану", додао је неко други.

Објаву су преплавили одговори корисника, од којих многи такође нису били одушевљени младожењиним одевањем. Једна особа написала је: "Имам осећај да га је молила да је запроси буквално деценију и на крају је пристао тек кад му је дала ултиматум."

Одговарајући на ово, друга особа је коментарисала: "Буквално, била бих јако повређена да мој партнер толико очито показује да није уложио ни трунку труда у дан венчања." Трећа особа је додала: "Изгледа као да је само залутао са улице."

"Оно што он носи не би било прихватљиво ни за одлазак на састанак. Мрзим то. Мрзим све то", оштро је писала још једна особа. "Чињеница да је њен одрасли мушкарац носио ову одећу је депресивна. Не бих се удала за њега", гласио је још један коментар.

БОНУС ВИДЕО: