Jelena Karleuša, nakon što je održala sjajan nastup u Budvi, zagrmela je na Instagramu.

- Svetska muzička industrija je odavno prestala da bude samo muzika, apetiti publike su odavno postavili svetski standard veoma visoko. Svetske zvezde koje imaju brutalan pevački talenat i velike hitove, uvek imaju i koncept i ideju svakog albuma, kostime i koreografije i spotove i modni izraz i scenografije i specijalne efekte na koncertima i sve drugo što ce publici dati utisak velikog truda i ulaganja - napisala je Jelena i nastavila:

- NJihovi izvođači pored apsolutnog muzičkog talenta imaju i tim ljudi koji osmišljava pakovanje i ideju svega onoga što se zove nadgradnja nečijeg talenta. Sve u cilju zadovoljenja ogromnih apetita i očekivanja publike. Balkan je po tom pitanju i dalje svetlosnim godinama iza svetskog standarda, za razliku od svetskih zvezda. Balkanske zvezde možeš i da lepiš novčanicama od 50€ po čelu i dekolteu, a koncerte prave i polugluve masne trbušne igračice sa dve prskalice uz zvuke Tadžikistana i plejbek reperi sa lažnim satovima i kupljenim pregledima - napisala je Karleuša.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

- Nikada nisam pripadala takvom Balkanu i čitavu karijeru se trudim da promenim pravila koja kod nas vladaju. Smatram da sam izuzetno doprinela ozbiljnom pomeranju granica u muzičkom poslu na našim prostorima i da sam na sebe preuzela tešku ulogu hrabrog inovatora koji može da izdrži usporavanje i osporavanje sredine. Vreme će pokazati kakav sam trag ostavila u mojoj borbi - zaključila je pevačica.

(Kurir)

BONUS VIDEO: