Par je rešio da posle šestanest godina braka stavi tačku na zajednički život. Sve vreme su komunicirali putem advokata, a sada su rešili da naprave sporazum zbog dece oko dalje toka života:  

- Celokupna slika u njihovom slučaju sada dobija ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspeli da se dogovore o raspodeli imovini, ali tu je ostao onaj ljudski faktor - međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro celo leto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa decom na odmor - priča izvor blizak paru i dodaje:

 

- NJih dvoje u poslednje vreme zaista lepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su pre svega njihove naslednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni - zaključio je izvor za domaće medije.

 

(Kurir)

BONUS VIDEO: