Пар је решио да после шестанест година брака стави тачку на заједнички живот. Све време су комуницирали путем адвоката, а сада су решили да направе споразум због деце око даље тока живота:  

- Целокупна слика у њиховом случају сада добија рам. Обоје су спустили лопту и схватили да од свађе, препирке и јавног препуцавања нема ништа. Са адвокатима су успели да се договоре о расподели имовини, али ту је остао онај људски фактор - међусобна комуникација која није била на завидном нивоу. Не бих да улазим у детаље тог односа, али, колико знам, јавних прозивки или напада више неће бити. Рецимо, Јелена ради скоро цело лето у Црној Гори. Клубови су пуни и Душко је имао разумевања за то, па је са задовољством отпутовао са децом на одмор - прича извор близак пару и додаје:

 

- Њих двоје у последње време заиста лепо комуницирају. Није да се чују свакодневно, али се договарају о стварима које су им приоритет, а то су пре свега њихове наследнице. Управо због тога су и одлучили да више неће имати епизоде као доскоро, да се јавно свађају и контактирају само преко правних заступника. Јелена ће се убудуће свакако максимално посветити каријери јер планира да одржи регионалну турнеју са великим концертима, па јој додатни стресови нису потребни - закључио је извор за домаће медије.

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: