Pevač je iznenadio fanove priznanjem da je ukrao parfem u Cirihu. Nije se kajao, ali nije više ni ponovio čin: 

- Obožavam parfeme. Možda će neko da me osudi, možda i ne, ali i da me osude baš me briga. Imao sam jednu simpatičnu situaciju kada sam krenuo za Švajcarsku, i to u periodu pre nekih sedam-osam godina kada se pojavio onaj "Pako Raban Milion". U tom periodu su pripadnici romske nacionalnosti išli po pumpama i prodavali one šećerne vodice, ali ambalaža je bila original. Ja lepo to kupim i na aerodromu u Cirihu, ja sam samo zamenio, stavio sam šećernu srpsku vodicu, a uzeo original, stavio u torbicu i otišao – ispričao je Sloba.

Strah je osetio kada je ušao u avion:

- Onda sam se bojao u avionu kakav sam maler da će da kažu: "Stop, Slobo sleći i vraćaj parfem" – naglasio je Sloba.

Osetio je olakšanje kada je stigao kući sa parfemom, ali nije mnogo pridavao pažnje tome što je uradio: 

- Iskreno i nisam se kajao, oni imaju pare, taj jedan pafrem koji je tada koštao oko 100 franaka, šta to ima veze. Ništa to nije bilo nešto naročito – dodao je Sloba.

Sloba je priznao da ga je supruga podržala  nakon što jojje priznao "incident": 

- Ništa mi nije rekla, lepo je mirisala i ona i cela kuća. Znate u to vreme original parfem! – pohvalio se pevač koji je priznao da ipak nikada više nije ponavljao ovaj incident, niti će.

Podsećanja radi, pevač Slobodan Đurković došao je do finala u takmičenju "Zvezde Granda" 2013. godine, a brzo potom ušao u rijaliti program "Farma 5" gde je zauzeo drugo mesto.

Publika ga je obožavala jer je dete sa sela i nije ustručavao da radi poslove na imanju u Lisoviću. Često je ulazio u sukobe sa rediteljkom Jelenom Golubović.  

(Grandonline)

BONUS VIDEO: