Retko ko zna da se na snimanju ove serije rodila ljubav između glumca Branimira Popovića i glumice Sanje Jovićević Popović koja je od njega mlađa 21 godinu. Interesantno je da joj je Branimir predavao na fakultetu. 

Naime, Branimir je tumačio lik markantnog umetnika Martina, dok je Sanji pripala jedna od glavnih uloga, ćerka kontroverznog biznismena Sava Bačića (Mima Karadžić).

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

Par je imao nekoliko zajedničkoh scena u kojima se zapravo rodila ljubav.

Branimir je poznat pozorišni i filmski glumac i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, a Sanja je baš na tom fakultetu studirala je glumu.

Kada je završila studije započeto je snimanje serije "Budva na pjenu od mora". Nije proteklo mnogo vremena, a ljubav se rodila između njih.

Tokom snimanja serije Sanja je ostala trudna sa Branimirom, a takođe je i igrala trudnicu. 

-Sanja je odlična i vrlo profesionalna iako je u drugom stanju. Radi na ulozi Bojane kao i pre trudnoće, iako smo svi mi oko nje veoma uviđajni i ne dozvoljavamo da se umara. Ona nije nimalo razmažena trudnica“, kazao je jednom prilikom Mima Karadžić.Branimir i Sanja ni tada ni kasnije o svojoj vezi nisu mnogo govorili. Inače, on je 21 godinu stariji od nje.

Foto: Jutjub printskrin/VisionTeam d.o.o.

 

Par se venčao tajno 2013. su se venčali u jednom hotelu na Jahorini. Venčanje je bilo u novogodišnjoj noći.

Par se i pre toga nije eksponirao u javnosti, posvećeni su porodici i ćerki Sofiji koju podižu u Podgorici. 

-Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću, zbog svog i njenog ličnog mira- izjavio je jednom Branimir.

(Blic)

BONUS VIDEO: