Ретко ко зна да се на снимању ове серије родила љубав између глумца Бранимира Поповића и глумице Сање Јовићевић Поповић која је од њега млађа 21 годину. Интересантно је да јој је Бранимир предавао на факултету. 

Наиме, Бранимир је тумачио лик маркантног уметника Мартина, док је Сањи припала једна од главних улога, ћерка контроверзног бизнисмена Сава Бачића (Мима Караџић).

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија

 

Пар је имао неколико заједничкох сцена у којима се заправо родила љубав.

Бранимир је познат позоришни и филмски глумац и редовни професор на Факултету драмских уметности на Цетињу, а Сања је баш на том факултету студирала је глуму.

Када је завршила студије започето је снимање серије "Будва на пјену од мора". Није протекло много времена, а љубав се родила између њих.

Током снимања серије Сања је остала трудна са Бранимиром, а такође је и играла трудницу. 

-Сања је одлична и врло професионална иако је у другом стању. Ради на улози Бојане као и пре трудноће, иако смо сви ми око ње веома увиђајни и не дозвољавамо да се умара. Она није нимало размажена трудница“, казао је једном приликом Мима Караџић.Бранимир и Сања ни тада ни касније о својој вези нису много говорили. Иначе, он је 21 годину старији од ње.

Фото: Јутјуб принтскрин/ВисионТеам д.о.о.

 

Пар се венчао тајно 2013. су се венчали у једном хотелу на Јахорини. Венчање је било у новогодишњој ноћи.

Par se и пре тога није експонирао у јавности, посвећени су породици и ћерки Софији коју подижу у Подгорици. 

-Нас двоје смо прича коју не желим да делим са јавношћу, због свог и њеног личног мира- изјавио је једном Бранимир.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: