Mirjana Bobić Mojsilović o privatnom životu malo govori. Pored bogate karijere, spisateljica nikad nije zapostavljala najvažniju životnu profesiju ‒ ulogu majke. I to joj se pozlatilo.

Ćerka Mila nije krenula njenim spisateljskim stopama. Opredelila se za potpuno drugačiji svet, diplomirala je arhitekturu, a mama često ističe koliko je ponosna na nju. S razlogom.

Bila je još beba kada je izgubila oca. Mirin suprug LJubomir Mojsilović preminuo je prerano, u 37. godini, pa je sama odgajala ćerku, odlučna u nameri da se više ne udaje.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

 

- Ona je moja slaba tačka u najlepšem smislu. LJubav prema detetu je najčistija i najuzvišenija jer je bezuslovna - izjavila je jednom prilikom Mirjana Bobić Mojsilović.

Nakon smrti supruga, novi dečko Mirjane Bobić nije bio ni na vidiku. Međutim, ona je sada rešila da otvori dušu i javno prizna da je u jednom periodu u njen život ušao drugi muškarac zbog koga se odrekla najveće ljubavi - cigareta

- Prestala sam da pušim zbog ljubavi, moj bivši nije mogao da podnese da ja pušim, tako da sam ja rešila da dam šansu alternativi - bila je iskrena Mirjana Bobić u snimku na društvenim mrežama.

(Hello)

BONUS VIDEO: