Muškarac u pedesetim godinama rekao je lokalnoj policiji da je udario ženu tupim predmetom tokom svađe u stanu u južnom gradu Geoje. Zatim je stavio njeno telo u kofer, koji je prekrio slojem cigle i cementa na terasi stana u kojem su živeli.

Telo žene stajalo je pod cementom i ciglom sve do prošlog meseca kada je vlasnik naručio hidroizolacijske radove, pa je leš otkrio radnik tokom bušenja, izvestili su lokalni mediji u Južnoj Koreji.

Muškarac koji je ubio ženu nije živeo u tom stanu kada je telo žene pronađeno, ali je ubrzo pronađen i uhapšen. Policiji je rekao da je s ubijenom ženom živeo pet godina u garsonijeri u Geoju pre nego što ju je ubio 2008. godine, piše BBC.

Muškarac je u tom stanu, nakon ubistva, nastavio da živi još osam godina, a onda je uhapšen zbog droge. Stan je od tada bio prazan, a vlasnik ga je koristio kao skladišni prostor.

Foto: Geoje Police Station

 

Nestanak žene, koja je u vreme ubistva bila u tridesetim, porodica je prijavila tek tri godine nakon njene smrti. Navodno su izgubili kontakt s njom, a kada su je došli da je potraže, rečeno im je da je raskinula s tadašnjim dečkom i napustila grad.

Policija je saopštila da nastavlja s istragom te da se očekuje da će muškarca optužiti za ubistvo.

BONUS VIDEO: