Мушкарац у педесетим годинама рекао је локалној полицији да је ударио жену тупим предметом током свађе у стану у јужном граду Геоје. Затим је ставио њено тело у кофер, који је прекрио слојем цигле и цемента на тераси стана у којем су живели.

Тело жене стајало је под цементом и циглом све до прошлог месеца када је власник наручио хидроизолацијске радове, па је леш открио радник током бушења, известили су локални медији у Јужној Кореји.

Мушкарац који је убио жену није живео у том стану када је тело жене пронађено, али је убрзо пронађен и ухапшен. Полицији је рекао да је с убијеном женом живео пет година у гарсонијери у Геоју пре него што ју је убио 2008. године, пише ББЦ.

Мушкарац је у том стану, након убиства, наставио да живи још осам година, а онда је ухапшен због дроге. Стан је од тада био празан, а власник га је користио као складишни простор.

Фото: Геоје Полице Статион

 

Нестанак жене, која је у време убиства била у тридесетим, породица је пријавила тек три године након њене смрти. Наводно су изгубили контакт с њом, а када су је дошли да је потраже, речено им је да је раскинула с тадашњим дечком и напустила град.

Полиција је саопштила да наставља с истрагом те да се очекује да ће мушкарца оптужити за убиство.

БОНУС ВИДЕО: