Naslednica Branke Pujić i Dragana Jovanovića, glumica Anđela Jovanović, koja je nedavno postala i mama, definitivno je nasledila lepotu i talenat od slavnih roditelja i vrlo brzo privukla pažnju javnosti.

Posebno je zanimljivo koliko članova šire porodice takođe gradi glumačku karijeru.

To je jednom prilikom otkrila njena majka Branka. Ona je rekla da su Anđelina braća od tetke uspešni glumci Igor i Petar Benčina.

Foto: ATA images

 

 

- Srećom, moja rođena sestra ima četvoro dece i dvoje su glumci, Petar i Igor Benčina. Ima i dve ćerke Anu i Nadu koje su uspešne i divne. Anđela je na neki način, zahvaljujući mojoj sestri, rasla uz devojčice i dečake, te je imala osećaj da treba da se podeli i da određene stvari zajednički rade, rekla je glumica.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 

- Oni su doprineli da ne bude razmaženo jedinče. Mislim da se dosta izborila za status i da je sazrela, rekla je svojevremeno Branka za domaće medije.

Podsetimo, Anđela Jovanović je putem društvenih mreža obavestila obožavaoce o tome da je rodila svoje prvo dete tako što je podelila fotografije iz šetnje sa bebom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihail Dudaš (@mihaildudas)

 

Na svom Instagram profilu, Anđela je objavila nekoliko fotografija iz porodične šetnje, gde je emotikon plavog srca sugerisao pol bebe – dečak! 

BONUS VIDEO: