Мелина Џиновић је остварила велики интернационални успех са својим модним брендом, па су њене моделе носиле и светске звезде, а како је тада испричала супруг јој је био највећа подршка и веровао је у њу.

- То јесте његов продукт, оне је радио на томе, он се одрицао и неких ствари, трпео је неке моје нервозе и доста је ту било свега... Ви сад видите ту само неке лепе ствари, било је ту свашта нешто са чим човек у неком тренутку није био задовољан. Али генерално од је идејни творац и треба да се поноси и њему преписујем све успехе, рекла је једном приликом за домаће медије Мелина Џиновић.

Харис пријавио Мелину полицији

Подсећања ради, Харис Џиновић је у великој исповести за "Блиц" открио да су Мелина и он спавали у одвојеним собама и састајали се само за интимне односе.

Након тих изјава, Мелина Џиновић је упала у кућу и Харис је одмах пријавио полицији.

Са Харисом је у полицијску станицу дошао син Кан, а "Блиц" је имао ексклузивни папарацо када је након пет сати давања изјаве напустио станицу.

Фото: АТА имагес

 

 

"Водила је други живот"

У емисији "Сцена" на "Блиц" телевизији Харис је изнео читав низ детаља о односу са још увек законитом женом.

- Овај брак није пукао званичним потписом за развод брака, него је лоше било пре годину и по дана, па можда чак и две. Почело је то да се урушава. Доста је припремано - рекао је Харис.

- Јесте деловало као велика љубав до пре десет година, док госпођица није почела да води неки други живот. Није то био тај породичан живот. Мислим да се упропастила са пречестим дружењем са женским светом. Јер ниједна другарица, ако нема баш срећан брак, не жели ни оној другој другарици да она има срећан брак. Не кривим никога, ни њене другарице, али мислим да је то допринело неком одвајању од куће, од мужа, од живота. Можда се жена заљубила поново. Немам појма што се дешавало ту. Свашта се нешто сакривало од мене - додао је он.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО