Маријана Пурић направила је, по многима неочекивани потез када је преузела улогу куме на венчању бившем супругу. Снимак овог необичног венчања пуног смеха и добре забаве, брзо је постао виралан на друштвеним мрежама, изазвавши бројне реакције.

Кумовала бившем мужу на венчању

Наиме, док се потписивала у књигу сведока, Пурићева је рекла матичарки да је са младожењом била у браку, што је изазвало салву смеха присутних.

- Ја сам његова бивша жена, ово је наше дете, али дружимо се, волимо се - што је изазвало смех присутних и изненађење матичарке.

- Нека сам питала, да чујем ову информацију - прокоментарисала је матичарка кроз смех.

Порука за младенце насмејала све

Добра атмосфера и искрено задовољство због брака драгих особа, наставило се и у следећем снимку, на којем је Маријана показала "поклон" за младенце.

Наиме, она је уместо новца у коверти, младенцима поклонила папир на којем је писало: "Срећно, кумови, ја сам вам већ дала", што је само изазвало још више смеха међу присутнима.

Смех није изостао ни код бацања бидермајера

Наравно, није изостало ни традиционално бацање бидермајера, али ни смех и овог пута. Наиме, док су четири даме чекале да ухвате букет, први пут им се на пут испречио лустер у општини. Уследио је поправни, али... Млада је због опреза да лустер не страда поново промашила гошће на венчању те се бидермајер нашао на тепиху.

На крају, била је "трећа - срећа", те се бидермајер нашао у рукама лепе девојке у небо плавој хаљини.

А судећи по друштвеним мрежама где се снимци са овог свадбеног весеља бесомучно деле, реакције су и више него позитивне.

Коментари су се само низали: "Жена кад те преболи, може и кума на свадби да ти буде," "Па легендарно, мени је ово тотални хит. Подршка за куму," "Кума није дугме," "Овако себе ја видим буквално за коју годину," "Браво, кумо, легенда си," и "Браво, који цареви," само су неки од многих који су изразили своје одушевљење и подршку овом јединственом венчању из Србије.

Па ипак, највише коментара је било усмерено на једно - са бившим супружником се може остати у пријатељским односима, само је потребно бити човек.

БОНУС ВИДЕО:

(Блиц)