Песма је подигла заиста праву прашину, Миланов отац, Александар Фута Радуловић, забранио је да се поменута песма нађе на једном од Јеленина два албума иако је то било планирано. 

На друштвеним мрежама се у међувремену појавио демо који је предивно отпевала Јелена, а само пре неколико дана и верзија коју пева Ана Николић. Многи су се запитали да ли је снимак оргинал или је реч о вештачкој интелигенцији. 

Фото. Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

Јелена је сада на свом профилу решила све недоумице које је имала јавност: 

Сада је на Инстаграму све недоумице открила сама Јелена:

- Песма "Рунде" која иако уредно плаћена и купљена, није нашла место на мојим новим албумима јер је аутор у моментима растројства пред смрт, под дејством наркотика, објавио целу песму на Твитеру. Оно што чујете је само демо верзија. Песма је иначе, пре него што је понуђена мени да је купим, била понуђена и Ани Николић.Али, у њеној верзији песма звучи потпуно другачије, као нека брза чунга-лунга песмица у јефтином аранжману и са лошим мумлајућим певањем - написала је Карлеуша.

Иако је песма "Рунде" на јутјубу имала невероватан број прегледа, Александар Фута Радуловић је почео са пријавама и уклањањем песме са Јутјуба.

БОНУС ВИДЕО: