Pesma je podigla zaista pravu prašinu, Milanov otac, Aleksandar Futa Radulović, zabranio je da se pomenuta pesma nađe na jednom od Jelenina dva albuma iako je to bilo planirano. 

Na društvenim mrežama se u međuvremenu pojavio demo koji je predivno otpevala Jelena, a samo pre nekoliko dana i verzija koju peva Ana Nikolić. Mnogi su se zapitali da li je snimak orginal ili je reč o veštačkoj inteligenciji. 

Foto. Instagram printskrin/karleusastar

 

Jelena je sada na svom profilu rešila sve nedoumice koje je imala javnost: 

Sada je na Instagramu sve nedoumice otkrila sama Jelena:

- Pesma "Runde" koja iako uredno plaćena i kupljena, nije našla mesto na mojim novim albumima jer je autor u momentima rastrojstva pred smrt, pod dejstvom narkotika, objavio celu pesmu na Tviteru. Ono što čujete je samo demo verzija. Pesma je inače, pre nego što je ponuđena meni da je kupim, bila ponuđena i Ani Nikolić.Ali, u njenoj verziji pesma zvuči potpuno drugačije, kao neka brza čunga-lunga pesmica u jeftinom aranžmanu i sa lošim mumlajućim pevanjem - napisala je Karleuša.

Iako je pesma "Runde" na jutjubu imala neverovatan broj pregleda, Aleksandar Futa Radulović je počeo sa prijavama i uklanjanjem pesme sa Jutjuba.

BONUS VIDEO: