- Matej i njegovi prijatelji nisu imali nijednu neprijatnu situaciju te noći u klubu. Ni najmanji incident se nije desio ni sa njima, ni sa drugim gostima. Čuo sam neke nebulozne priče kako je Matej držan u podrumu kluba, ali, ljudi, to su notorne gluposti! Na snimcima kamera se jasno vidi da je istrčao iz kluba. Uostalom, jedan od Matejevih prijatelja mi je kasnije u neformalnom razgovoru i sam priznao kako nisu imali nijednu zamerku za vreme provedeno u klubu i kako su svi bili zadovoljni i provodom i uslugom - kaže menadžer "Gotika".

Prema njegovim rečima, klubu "Gotik" je nakon svega naneta velika šteta, pošto su posle Matejevog nestanka sve rezervacije redom otkazivane.

Foto: Društvene mreže

 

 

- Praktično klub i ne radi nakon nestanka tog momka. Svima je teško palo to što mu se desilo, ali pripisivati nama deo krivice za to je apsurdno! Čuo sam da je neko objavio da nam obezbeđenje kluba drži Velja Nevolja, što naravno nije tačno. Istina je da smo angažovali licenciranu agenciju za obezbeđenje sa svim potrebnim dozvolama za rad. Ne znam šta smo još trebali da uradimo? - pita se sagovornik. 

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra. Iz potpuno nepoznatih razloga, on je oko 1.20 posle ponoći istrčao iz kluba "Gotik" u kojem je bio sa društvom i od tada mu se gubi svaki trag.

Šta se tačno dešavalo kobne noći, niko sa sigurnošću ne zna.

(Informer)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".