- Nešto ne volimo te morske plodove i moj drugar Goran i ja došli smo na ideju da ispečemo jagnje i da ponesemo – pa šta bude, bude - priča kroz smeh Aleksandar, koji je mnoge oduševio svojim potezom.

Jagnje ispečeno u Kuršumliji Aleksandar i Goran umotali su u streč foliju, stavili u gepek i zaputili se u  Pefkohori, bez seckanja i pakovanja po porcijama.

- Ispekli smo ga, skinuli sa ražnja, ohladili, uvili u foliju, stavili u gepek, ubacili stvari i gas! Pa ako nam ga neko uzme, uzme. I tako je celo jagnje stiglo pravo u apartman - kaže Aleksandar.

Na balkonu apartmana jagnje je raskomadano, a meso složeno u oval – i tako prijatelji sedam dana nisu morali da brinu o tome šta će imati za ručak. Pun oval mesa, bez kosti, domaće, iz Kuršumlije. Ipak, nije svima bilo do veselja.

- Žene su već peti dan počele da kukaju – 'nemoj više jagnje!' - kroz smeh priznaje Miletić.

Ali, jagnjetina nije usrećila samo Aleksandar i Gorana. Jednog dana otišli su na izlet brodićem. Domaćini su za ručak servirali oval sa mini burgerima, ali Aleksandar nije bio oduševljen:

- Ono malo, jednom da ugrizeš. Ni za zalogaj, jedva se vidi... Rekao sam drugaru – otvaraj frižider! Izvadimo dva ovala jagnjećeg pečenja, poslužimo ljude. Uz to – lepa meka domaća rakija. LJudi se oduševili s nama. One burgere niko nije ni pipnuo!

Na društvenim mrežama Miletić je odavno stekao status "legende iz Kuršumlije", a komentari na njegovu objavu ne prestaju da stižu.

BONUS VIDEO: