Službenicima SGP II Bar, odnosno posadi policijskog čamca, u uvali Kraljičina plaža kod Čanja u ponedeljak u 15.54 časova dobili su poziv da se na čamcu nalazi osoba kojoj je pozlilo i da se sumnja da je imala infarkt, piše crnogorski Standard.

Hitnom intervencijom SGP II Bar u 15.55 časova službenim plovilom B.S. (61) je transportovan do luke Bar, pri čemu je obaveštena i jedinica hitne medicinske pomoći DŽ Bar sa zahtevom da sačekaju na službenom vezu u Luci Bar.

U 17.02 sati policijski čamac pristao je u luku gde su medicinski radnici Hitne pomoći Bar preuzeli pacijenta kojem je bila potrebna medicinska pomoć.

Naknadno, od člana uže porodice osobe kojoj je pružena pomoć, policija je obaveštena da je istom dijagnostifikovan infarkt, da je, nakon ukazane prve pomoći u Opštoj Bolnici u Baru, transportovan u KCCG u Podgorici gde su mu daljom hospitalizacijom ugrađena 2 stenta te da se trenutno nalazi van životne opasnosti.

Član uže porodice od B.S. je iskazao veliku zahvalnost kako članovima posade patrolnog čamca, tako i svim pripadnicima Upravi Policije CG, koji su pravovremenim reagovanjem, B.S. verovatno spasili život.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".