Anonimna žena, za koju se smatra da živi u Velikoj Britaniji, otkrila je način čišćenja u objavi na roditeljskom forumu "Mumsnet", u kojoj je rekla da se neobična navika pojavila nakon što je prijateljica došla u njenu kuću i videla predmet u mašini za pranje sudova.

- Svoju ve-ce četku čistim u mašini za pranje sudova svakih nekoliko meseci. Samo stavim četku i držač, same na vruće pranje i izađu kao novi. Prijateljica je svratila jutros na kafu, a ja sam otvorila mašinu da izvadim nekoliko šoljica zaboravivši da sam sinoć stavila četku na pranje. Potpuno je poludela, rekavši da je ovo potpuno odvratno, i ponovno je oprala šoljice koje sam tada izvadila iz ormarića i polila ih kipućom vodom pre nego što mi je dopustila da joj skuvam kafu! Je li moja prijateljica bila nerazumna? Šoljice i četka prali su se odvojeno! - objasnila je.

Foto: Profimedia

 

NJena objava brzo je šokirala i zgrozila korisnike društvenih mreža, a velika većina njih smatra da je pranje četke za ve-ce šolju u mašini za sudove nehigijensko.

- To je apsolutno odvratno - komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: - Shvatate li da je prvo ispiranje u mašini za sudove reciklirana voda? Dakle, perete svoje lonce u kakici.

BONUS VIDEO:

TOTALNO POMRAČENJE MESECA: Pogledajte kako su u Tokiju zabeležili prirodni fenomen

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".