Proslavljeni glumac Zoran Cvijanović godinama je na domaćoj glumačkoj sceni. NJegov život obeležile su mnoge velike uloge, a za svoj najveći uspeh glumac smatra to što je dobio nasledicu, ćerku koja je krenula njegovim stopama. 

NJih dvoje retko kada viđamo u javnosti, a ono što su svi mogli da vide na osnovu fotografija sa društvenih mreža Milena Cvijanović je prelepa mlada žena.

Naime, još kao tinejdžerka Milena se odselila u inostranstvo gde se školovala, a potom i udala. Talenat za glumu nasledila je od oca, pa ne iznenađuje činjenica da je i ona krenula put glumačkih voda. 

 

 

Nije tajna da je glumac bio u nezavidnoj finansijskoj situaciji kada je njegova ćerka trebala da ode na dalje školovanje. 

Milena je novac za školovanje skupljala jer je to bio njen najveći san. I sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Nakon što je uspela da upiše čuveni Univerzitet Berkli, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

 

 

Nakon toga, pre oko dve godine,  ona je rekla sudbonosno "da" svom izabraniku. Venčanje se odigralo u Los Anđelesu, gde i danas živi.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".