Lik pokojnog DŽeja je dobio privilegiju da glumi Husein Alijević, poznatiji kao Husa iz nekadašnje grupe „Beat street”. Kako se saznaje iz kuće „Pelicula production“ scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

Foto: D. Mišić

 

Kako se ranije pisalo, tok filma će pratiti i DŽejevo upoznavanje sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom koji su inače i zaslužni za njegov uspeh u svetu estrade. Marina i DŽej su sarađivali svih godina, ali su prestali da se viđaju posle njegove operacije srca 2017. godine, ali su uvek bili u kontaktu i sećali se starih dobrih vremena. 

Oni koji su bili u prilici da pročitaju scenario tvrde da će život DŽeja, od njegovog detinjstva pa do momenta slave, biti predstavljen verodostojno, baš kako je DŽej i živeo okružen prijateljima sa Dorćola.

Foto: Arhiv Novosti

 

Kako se navodi, do kraja leta biće završeno snimanje filma o životu i radu velikog pevača - DŽeja Ramadanovskog.

Podsetimo, DŽej je preminuo u svom domu 6. decembra od srčanog zastoja. NJemu je tada pozlilo, a lekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju, ali mu nije bilo spasa. Iza sebe je ostavio brojne hitove, a najpoznatiji među njima je i "Nedelja", dan, kada je i preminuo.

(Kurir)

BONUS VIDEO: