Svi koji su gledali sinoćnu "Najslabiju kariku", verovatno im je najveći utisak ostavio Vladimir Krnač, takmičar čije će se učešće još dugo prepričavati.

Ovaj učesnik je ostvario neverovatan uspeh, odgovorivši tačno na 22 pitanja UZASTOPNO, odnosno, bez netačnog odgovora. Saigrači su ipak odlučili da ga "sabotiraju", taktički ga izbacivši u sedmoj rundi.

Ipak, on je ostvario nezapamćen uspeh i upisao se kao moralni pobednik sinoćne emisije. NJegov niz od 22 tačna odgovora možete pogledati ovde:

 

@krans97 Ovo je prikaz našeg društva i naše zemlje, Vladimir je ovde najveći pobednik. #fyp #foryou #foryoupage #kviz #najslabijakarika ♬ original sound - Aleksa

 

Šta se desilo?

Pravila kviza su takva da najbolji ne mora nužno da bude i pobednik, a kada se u to umešaju "prljava" taktika i nepravda - onda dobijete situaciju koju je neprijatno gledati. Među takmičarima se našlo i dobro poznato ime, Vladimir Krnač, legenda "Slagalice" i čovek koji maltene u svakom kvizu dođe do samog kraja. Isti slučaj je bio i u poslednjoj emitovanoj epizodi "Najslabije karike" gde je poljoprivrednik iz Bačkog Petrovca ređao samo tačne odgovore.

Međutim, onda je ostao Jugoslavom i Miljanom koji su odlučili da ga izbace. Vladimir je tako postao najjača karika koja - ispada. Dvojica takmičara su na svojim tabletima upisali Vladimirovo ime što je automatski značilo da ispada iz igre. Glumac i voditelj kviza, Nikola Kojo, nije ostao imun na ovakav splet događaja, te je odmah stao na stranu Vladimira.

- Ovo je kviz u kome je taktika presudna - kazao je Jugoslav pokušavajući da opravda svoju odluku.

 

 

- Jeste, ali ima nešto što se zove viteštvo. Je l' vama nije neprijatno - glasilo je pitanje Nikole Koja na šta je takmičar odgovorio odrično.

Voditelj se zatim okrenuo ka Vladimiru i posvetio mu preostalih minut razgovora, takođe, dodelio mu je titulu moralnog pobednika sa 22 tačna odgovora i nijednim netačnim.

- Vi ste primer mladim ljudima kako treba da se uči, radi i šta znači suštinsko, a šta formalno. Vaše kolege su rekle da ste najslabija karika, a mene je sramota što to moram da vam saopštim - rekao je Kojo i ispratio Vladimira iz kviza.

- Neka služi gospodi na čast - kratko je poručio Krnač.

Foto: TV Prva printskrin/Najslabija karika

 

(Ne)ispunjena želja

On je izjavio da se prijavio za ovaj kviz kako bi ispunio svoj životni san - putovanje u Egipat. NJegovi suparnici su mu stali na put tome, ali ipak je stigla reakcija iz produkcije.

NJegovo savršeno znanje ipak, ipak, neće ostati nenagrađeno, budući da su sa Prve TV odlučili da to znanje nagrade ispunjenjem njegove najveće želje.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".