Godine 2009. je pobeo u serijalu „Velikog brata“ pod nazivom „VIP Ol Stars“. Veći sukob je imao sa Draganom Marinkovićem Macom sa kojim se zamalo potukao.

Osvojio je nagradu od 50.000 evra, ali time nije bio preterano oduševljen. 2013. godine se prvi put našao na „Farmi“, ali nije dugo izdržao. Priča rediteljke Jelene Golubović ga je toliko isterala iz takta da ju je gađao ciglom koja je, srećom, pala daleko od nje.

Krajem te godine je ušao u rijaliti „Parovi“ gde se zaljubio u glumicu Anđelu Lakićević. NJihov odnos bio je nepredvidiv jer su u jednom trenutku bili dobri prijatelji, a u drugom neprijatelji. Drugi učesnici su Mikiju skrenuli pažnju da ga Anđela samo koristi. 2017. godine Miki je postao član rijalitija „Zadruga“.

Foto: ATA images

 

U “Zadruzi” je našao novu izabranicu Suzanu Perović, vrlo turbulentan odnos su imali. Opet je često govorio da neće više u rijaliti da bi opet ušao u Zadrugu 4.

Neke od njegovih najduhovitijih izjava su: „Ja sam prirodni idiot.“ „Svaka budala može da iskuka za neki posao, a pametan nikad ne radi.“ „Što bi moji roditelji plaćali školu kad možeš da, kao što kaže dobri Vili Hanting, odeš u biblioteku i uzmeš knjigu koja ti se čita.“ „Ja ne bih išao na koncert Pavarotija zato što političari i njihove žene idu u prve redove da budu viđeni.“

Foto: V. Danilov

 

Osim što ga znamo kao rijaliti igrača kratkog fitilja, duhovitih izjava i zavodnika, nedavno je dobio dete sa ženom sa kojom nije u braku. Dogovorili su se da naprave dete, ali u vanbračnoj zajednici. Ona je nastavnica u školi iz Krečedina, miljenica je dece koju uči, koji je se ponekad boje jer zna da bude i stroga.

– NJegova žena je odličan nastavnik – pričala je za medije njena koleginica i dodala: – Deca je naprosto obožavaju, ali je se i boje kada podvikne, ume da bude stroga ponekad, ali samo kada je potrebno!

BONUS VIDEO: